POPUP The Hague

powered by

Bekijk de video

Op zoek naar Pop-Up ruimte in Den Haag?

Tijdelijk winkelruimte aanbieden in Den Haag?

Over Pop-Up The Hague

Pop-Up The Hague is een nieuwe service van het Haags Retailpunt en brengt vragers en aanbieders van tijdelijke winkelruimte bij elkaar.

Bent u op zoek naar een geschikte Pop-Up locatie of wilt u uw winkelruimte tijdelijk ter beschikking stellen? Neem dan contact op met de Pop-Up desk van het Haags Retailpunt via contact@popupthehague.nl. Of vul het onderstaande formulier in.

Het formulier is niet volledig of correct ingevuld, controleer de volgende velden:

Waarmee kunnen wij u helpen?

Uw gegevens

Het Haags Retailpunt heeft aan het opstellen van deze website de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed en doet er alles aan om de informatie actueel en juist te houden. Desondanks is het mogelijk dat de website onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Het Haags Retailpunt aanvaardt geen aansprakelijkheid hiervoor. Evenmin kunnen aan de informatie op deze website rechten worden ontleend. Het Haags Retailpunt is niet verantwoordelijk voor websites waarnaar wordt verwezen. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dienen schriftelijk aan het Haags Retailpunt verzocht te worden.

Mocht u op deze website een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat of ten onrechte is geplaatst, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt ons dit laten weten via contact@popupthehague.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Haags Retailpunt via www.haagsretailpunt.nl.

Alle data welke in het formulier worden ingevuld zullen vertrouwelijk worden behandeld en nooit aan derden worden verkocht.