Veel winst te verhalen

Het evenement is verplaatst

Nieuwe datum volgt binnenkort

Zaal 3 & Nest

De Constant Rebecqueplein 20a, Den Haag

Wat kan een platform voor hedendaagse kunst hebben aan de achterbuurman met een lokale brouwerij? En andersom? Hoe kan een conceptstore een ateliercomplex versterken als verkoopkanaal?Welke uitdagingen heeft experimenteel theater om zijn eerste bezoekers te trekken?

Deze verhalen komen ter sprake tijdens een nieuwe Storey, waar profit en non-profit recht tegenover elkaar worden gezet. In gesprek, om hun successen en mindere (ondernemers)momenten te delen, maar vooral om samen meer winst te behalen!

Iedere storey is het verhaal van een ondernemer. Waar ze goed in zijn.Hoe ze dat zijn geworden. Maar ook: waar ze nog veel beter in willen en kunnen worden. Solo, maar vooral door kennis en ervaring met collega-ondernemers te delen.

Programma

Ontvangst 18:00 - Zaal 3, met quiche en soep van Leonore’s Catering

Theater Zaal 3 (onderdeel van Het Nationale Theater) is gevestigd op het De Constant Rebecqueplein in Den Haag, buurman van ateliercomplex de DCR en tentoonstellingsruimte Nest. In Zaal 3 zetten ze alle onderdelen van de podiumkunsten op losse schroeven en komen daardoor tot verrassende nieuwe inzichten en hopelijk ook leuke resultaten.

Rondleiding - Nest

Tentoonstellingsruimte Nest is gehuisvest in de culturele broedplaats de DCR. Nest richt zich op specifieke thema’s die worden belicht middels het werk van lokale, nationale en internationale kunstenaars. Projecten gaan niet alleen uit van de kunstenaar en zijn werk, maar ook van de rol van kunstenaar en werk in relatie tot publiek en maatschappelijke context.

Aan het woord - Pecha Kucha

Bij een Pecha Kucha presenteert de deelnemer een diavoorstelling van twintig afbeeldingen in een totale tijd van 6 minuten en 40 seconden. Elke afbeelding wordt precies 20 seconden getoond. Deze eisen dwingen tot creativiteit en het to the point zijn. Het thema is de samenwerking tussen profit en non-profit. Hoe komen zij tot een goede samenwerkingen?

In gesprek - Verhoeven doet Buurtonderzoek

Rob Verhoeven (1950), theatermaker én buurtbewoner, maakt sinds 2013 dé talkshow van Zaal 3: Verhoeven doet Buurtonderzoek. Tijdens dit buurtonderzoek ontvangt hij ondernemers uit de profit en non-profit sector. Op vrolijk ironische wijze door middel van interviews wordt gezocht naar de gezamenlijke winst.

Afsluiting 20:00 - Borrel

Deel je ervaringen! Waar zijn we door geïnspireerd? En, waar kun jij (ja, jij, lezer!) je door laten inspireren? Welke nevenactiviteiten hebben meerwaarde voor je klanten? En wat kan een lokaal netwerk je bieden? Genoeg gespreksstof dus, waar we ook nog eens fijne drankjes bij serveren!

Meld je aan op meerwinstteverhalen.eventbrite.nl