Hoe kunnen we de gastvrijheid in de stad verhogen door hospitality centra op openbare plekken in de stad te creëren?

Smart Shopping Den Haag heeft als doelstelling om de gastvrijheid in de stad te verhogen door hospitality centra op openbare plekken in de stad te creëren. Een plek die zich bij uitstek leent voor een pilot locatie zijn de leegstaande fietsenstallingen in de stad. Den Haag kent een groeiend aantal fietsen en fietsgebruikers in de stad. Gemeente Den Haag stimuleert mensen om zoveel mogelijk de fiets te gebruiken. Echter vraagt dit ook de nodige voorzieningen voor zowel rijdende als de geparkeerde fiets. De huidige bewaakte fietsenstallingen worden op dit moment, ondanks een tekort aan stallingsplekken, niet of weinig benut. Smart Shopping ziet kansen om door gastvrijheid en service deze fietsenstallingen aantrekkelijker te maken en beter dienst te laten doen.

De doelstelling van de Smart Hospitality Challenge is om in vier fases innovatieve service concepten te bedenken en door te ontwikkelen voor een pilot fase. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven waarna er een selecte groep van 10-16 deelnemers wordt geformeerd. Na de sessies worden de concepten gedemonstreerd tijdens de speciale Demo-Day. Na de demonstraties is de keuze aan het publiek en Gemeente Den Haag om hun voorkeur uit te spreken voor het winnende concept.

Ben jij creatief en heb jij een innovatief idee? Schrijf je dan nu in en be part of the challenge!

Inschrijven voor de Smart Hospitality Challenge kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.