Haags Retailpunt

Over ons

Even voorstellen

Met passie en toewijding zetten wij ons in om Haagse winkelgebieden en BIZ-en succesvol te ondersteunen.

Sandra de Roo brengt haar uitgebreide overheids- en ondernemerservaring met zich mee. Met haar scherpe inzichten en strategische aanpak helpt ze ondernemers om hun bedrijven te laten floreren. Sandra staat bekend om haar creatieve ideeën en haar vermogen om trends in de markt te identificeren.

Eline Kilinger heeft een passie voor het ontwikkelen van innovatieve retail en horeca concepten en deze door middel van doelgerichte marketing campagnes op de kaart te zetten. Met haar ervaring als horeca ondernemer en creatieve ideeën helpt ze winkelgebieden om zich te profileren in deze competitieve markt.

Samen vormen wij een dynamisch team dat klaarstaat voor de Haagse BIZ-en en winkeliersverenigingen. We zullen ons inzetten voor het bieden van ondersteuning, het delen van deskundig advies en het organiseren van inspirerende evenementen. Ons doel is om een bloeiende retailgemeenschap te creëren waarin winkeliers en horecaondernemers kunnen gedijen en waar inwoners van Den Haag met plezier kunnen winkelen.

We kijken ernaar uit om samen te werken met alle Haagse retailers en hun besturen en hopen jullie binnenkort te ontmoeten. Houd onze social media-kanalen en website in de gaten voor updates, nuttige tips en boeiende bijeenkomsten. Laten we samen de toekomst van de Haagse retail vormgeven en professionaliseren!


Heb je vragen of ideeën? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen.

Sandra de Roo
BIZ-infopunt@haagsretailpunt.nl
Eline Kilinger
winkelgebieden@haagsretailpunt.nl