Vorig jaar won Secrid BV de Zilveren Ooievaar. Ook u kunt dit jaar weer meedingen naar dé Haagse ondernemersprijs. Tenminste als uw bedrijf in Den Haag is gevestigd en minimaal vijf jaar bestaat.

De jury is alweer voor het 29e jaar op rij op zoek naar Haagse bedrijven die zich op een positieve manier onderscheiden. Bijvoorbeeld omdat ze lef tonen en een doortastende en creatieve koers varen. Of omdat ze zich actief inzetten voor duurzaamheid, vakmanschap en samenwerking met andere bedrijven en organisaties in de stad.

Prijsuitreiking

De winnaar mag zich dé Haagse ondernemer van het jaar noemen en ontvangt een bedrag van € 5.000,- en de Zilveren Ooievaar-trofee. De prijsuitreiking vindt ook dit jaar weer plaats tijdens het Ondernemersplein-evenement in september 2016.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 1 augustus 2016. Meer informatie over de inschrijving, voorwaarden en procedure vindt u op www.denhaag.nl/zilverenooievaar of neem contact op met Anita Verwoest (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of 06 - 55 78 10 34).