Het Haags Retailpunt daagt alle Haagse winkeliersverenigingen uit om hun meest creatieve, innovatieve en/of duurzame idee voor een project of product in te dienen om mee te dingen naar de HRP Retailprijs 2016. Dien uw plan in bij het Haags Retailpunt en maak kans op één van de twee cheques ter waarde van € 7.500 ter ondersteuning bij de uitvoering van uw idee!

Uitgangspunten & voorwaarden

Ingediende ideeën worden beoordeeld op de volgende criteria:

  • Innovatief: vernieuwend, creatief, onderscheidend, niet eerder (op deze wijze) uitgevoerd en inspirerend voor andere winkelgebieden;
  • Economische impuls: het idee moet op zichzelf staan en een (blijvend) economisch effect op het winkelgebied hebben;
  • Duurzaamheid: met oog voor een positieve bijdrage aan het milieu;
  • Participatie: actieve betrokkenheid van ondernemers en andere belanghebbenden door inzet, draagvlak, betrokkenheid en/of financiële bijdrage.
  • Haalbaarheid: het idee moet binnen één jaar kunnen worden gerealiseerd of opgestart worden.

Let op: Indien voor het idee een vergunning nodig is, dient de winkeliersvereniging dit zelf te regelen. Check vooraf of een vergunning nodig is en, zo ja, of het idee dan ook voldoet aan voorwaarden. Aan het winnen van de HRP Retailprijs kunnen geen rechten, zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van een vergunning, worden ontleend.

De HRP Retailprijs is een stimuleringsprijs en dient als bijdrage bij de uitvoering van het idee. Het gaat niet om het dekken van een gat in de begroting.

Meedoen?

Winkeliersverenigingen kunnen de ideeën tot uiterlijk 1 oktober 2016 indienen het door te mailen naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. door middel van een beknopt projectvoorstel (doel, activiteiten, planning en begroting) van maximaal 4 A-4.