Creëer jij met data oplossingen voor concrete challenges? Laat je uitdagen om slimme oplossingen te bouwen en ding mee naar de €40.000,- aan prijzengeld!

Tijdens de KvK Hackathon buigen ondernemers, designers, developers, strategen, analisten en studenten zich 24 uur lang over een viertal uitdagingen van o.a. Royal Flora Holland, Zilveren Kruis Achmea, The Hague Security Delta, Binnenstad Den Haag en het Haags Retailpunt. De onderwerpen die hierbij centraal staan zijn Gezondheid, Veiligheid Sierteelt én Smart Shopping.

Directeur Dienstverlening Kamer van Koophandel Jaap Docter: “Den Haag is een hele belangrijke proeftuin van innovatieve projecten en telt veel ICT-specialisten en creatievelingen die wij graag met deze hackathon uitdagen om met oplossingen te komen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Het is mooi om te zien dat grote organisaties dit initiatief omarmen. Als KvK brengen we kleine bedrijven en grote organisaties bij elkaar en samen bouwen we innovatieve oplossingen waar mkb-ondernemers in Den Haag en daarbuiten verder mee kunnen. Ons doel is dat bedrijven gezamenlijk de innovatieve oplossingen verder ontwikkelen tot concrete producten en diensten. Zo geven wij invulling aan ons speerpunt innovatiestimulering.”

Hester Bunnik, programmamanager Smart Shopping (werkveld van het Haags Retailpunt): “Aan de hand van innovatie, de nieuwste toepassingen en de laatste technieken wordt vanuit het werkveld Smart Shopping door het Haags Retailpunt hard gewerkt aan het verder op de kaart zetten van Haagse winkelgebieden. Een initiatief als de KvK Hackaton past hier heel goed. Ik kijk er dan ook naar uit om tijdens de KvK Hackaton samen met creatievelingen, ondernemers en studenten te werken aan slimme oplossingen die de ‘online presence’ van Den Haag als winkelstad kunnen versterken.”

Ondernemers, ZZP’ers en studenten met ICT-kennis worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan de KvK Hackathon die plaatsvindt in het World Trade Center Den Haag. Kennis van ICT en data zijn wel gewenst. De aftrap is op vrijdagmiddag 2 september om 15.45 uur. De grand finale is zaterdag 3 september om 18.00 uur.

Meer weten en/of inschrijven? Ga dan naar de site van de KvK of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..