De samenwerking tussen het programma Smart Shopping, onderdeel van het Haags Retailpunt, en Den Haag Marketing werpt zijn vruchten af.

In nog geen half jaar tijd zijn al meer dan 20 Haagse winkelgebieden vertegenwoordigd op denhaag.com. De winkelgebiedpagina’s geven bezoekers en bewoners van Den Haag een kijkje in wat de betreffende gebieden te bieden hebben op het gebied van shoppen, horeca en cultuur en geven de winkelgebieden de mogelijkheid zich beter online te profileren.

Een paar voorbeelden:

Uitnodiging 26 september
Meer weten? Op maandag 26 september vindt van 9.00 tot 11.00 uur een nieuwe sessie plaats voor de contentmanagers van winkelgebieden. We nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Een tussenstand van de winkelgebiedpagina’s, succes cases, tips & tricks en uiteraard is er ook ruimte voor feedback en het delen van ervaringen. De sessie vindt wederom plaats bij Den Haag Marketing (Grote Markstraat 43). Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., programmamanager Smart Shopping.