Den Haag kleurt inmiddels aardig rood, geel en blauw. Doe ook mee met het Mondriaan-jaar! Door het grote succes zijn er geen Mondriaan-toolkits meer beschikbaar!

In 2017 is het 100 jaar geleden dat de kunstbeweging De Stijl werd opgericht. Dat viert Nederland met het themajaar ‘Mondriaan tot Dutch Design’. Den Haag neemt in dit feestjaar een prominente plek in. Het Gemeentemuseum heeft namelijk de grootste collectie Mondriaan en De Stijl ter wereld. Alle schijnwerpers op Den Haag dus. Samen met de gemeente wil het Gemeentemuseum ervoor zorgen dat de hele stad feest viert. Klik hier voor meer informatie

Mondriaan-toolkits voor winkeliers & horecaondernemers
Ook winkelgebieden krijgen de kans om aan te haken op de Haagse activiteiten. Er is een gratis Mondriaan-toolkit ontwikkeld met een aantal elementen in de stijl van Mondriaan met als doel deze in of op de etalage van winkels & horecagelegenheden te bevestigen. Het is de bedoeling dat per winkelgebied meerdere winkels meedoen waardoor het effect van de stijlelementen het grootst is.

Facebook-album
Inmiddels is er een speciaal Facebook-album gemaakt met foto's van etalages die met de Mondriaan-toolkit zijn ingericht en foto's van andere organisaties die met het themajaar meedoen. Nieuwsgierig? Klik hier.

 

LET OP: DOOR HET GROTE SUCCES VAN DEZE ACTIE ZIJN ER GEEN MONDRIAAN-TOOLKITS MEER BESCHIKBAAR!