Wil jij graag voor jouw winkel aan de slag met je online strategie? Lees dan verder!

Wanneer?  
15 mei 2017, van 09.00 - 12.00 uur
Locatie?     
Haagse Bluf 38
Voor wie? 
Non-food ondernemers

In samenwerking met Google organiseert HRP Smart Shopping een inspiratiesessie voor jouw online strategie. Je ontvangt een quick scan van jouw website en we geven praktische tips & tricks. En we vertellen over het project ‘Een succesvolle online strategie’. In dit project willen we met 10 ondernemers ca. 4 maanden aan de slag. We verdiepen ons samen in de website, online vindbaarheid, online propositie en conversie en maken samen een plan om dit te verbeteren. Naast HRP Smart Shopping en Google zijn er meerdere digitale specialisten bij het project betrokken. Je krijgt individueel begeleiding en specialisten gaan (gedeeltelijk kosteloos) met jou aan de slag. Wat het precies inhoudt, vertellen we tijdens de sessie.

Kom dus sowieso naar de inspiratiesessie om de week boordevol nieuwe kennis te starten! En wie weet wil je graag als één van 10 ondernemers deelnemen aan het project.

Waarom non-food? Het is uiteraard voor alle winkels belangrijk om zich online te profileren. Maar in dit project focussen we op non-food. De tips & tricks in de inspiratiesessie zijn hier ook op afgestemd.

Klik hier om je aan te melden voor de gratis inspiratiesessie op 15 mei a.s. Voor vragen neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Denk je dat er ondernemers in jouw winkelgebied hier interesse in hebben? Stuur deze link door naar je achterban.