Beste retailer,

We nodigen je graag uit voor de bijeenkomst van het Haags Retailpunt op dinsdag 20 juni a.s.: 

Thema & Netwerken "Vernieuwende retailconcepten"
Aanvang: 18.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur met een broodje)
Locatie: Speakerscorner, De Haagse Hogeschool (Johanna Westerdijkplein 75)

Vernieuwende retailconcepten: De retailbranche is constant in beweging. Véél te weinig laten we ons inspireren door verrassende winkels nationaal, internationaal en vaak ook in onze eigen omgeving. Wat zijn nieuwe en onderscheidende retailconcepten? Hoe verras je consumenten en welk concept past het beste bij jou als ondernemer?

Tijdens deze bijeenkomst vertelt Harry Bijl (inspirator & innovator bij INRetail) over de belangrijkste trends, laat voorbeelden zien en geeft praktische inzichten voor ondernemers. Vervolgens laat een student van De Haagse Hogeschool de “The Donut Factory” zien. Dit is de winnaar van de Young Entrepreneurs studentenwedstrijd voor nieuwe retailconcepten, gehouden in de Haagsche Bluf. Het concept werd binnen het Retail Innovation Lab van De Haagse Hogeschool getest en ervaringen met klanten en tips & tricks worden met de aanwezigen gedeeld.

Netwerken: Aansluitend is er alle gelegenheid om kennis te maken, verder te praten en te netwerken met collega-bestuurders van Haagse winkeliersverenigingen, andere retailers en mensen van het Retail Innovation Lab onder het genot van een drankje en een hapje.

Parkeren: Er wordt een beperkt aantal uitrijkaarten beschikbaar gesteld; wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Aanmelden: Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden en vermeld een eventuele wens voor een uitrijkaart. Wij zien jouw aanmelding graag uiterlijk 14 juni a.s. tegemoet.

Met vriendelijke groet en tot 20 juni a.s.,

Team Haags Retailpunt:
Karien Klinkenberg, July Patoir,
Hester Bunnik & Wim Hamming

PS: Stuur een link van deze pagina gerust door naar ondernemers in jouw winkelgebied. Deze avond is voor iedereen interessant die graag inspiratie opdoet over vernieuwende retailconcepten!

Programma:
18.00 uur: Inloop met een broodje & drankje
18.45 uur: Openings- & Welkomstwoord
18.50 uur: Inspiratiesessie door Harry Bijl
19.20 uur: Introductie Retail Innovation Lab HHS door Anja Overdiek
19.25 uur: Presentatie “Donut Factory” door student HHS
19.50 uur: Afronding en samenvatting
20.00 uur: Borrel & netwerken
21.00 uur: Einde bijeenkomst