Thema & Netwerken 'Vernieuwende retailconcepten' op 20 juni jl. gemist of wil je de presentaties nog een keer doornemen?  

Het Haags Retailpunt organiseert regelmatig een ‘Thema & Netwerken' bijeenkomst. Hier komen ondernemers en bestuursleden van winkelgebieden en professionals uit de retail samen om inspiratie op te doen, van elkaar te leren en te netwerken.

De Thema & Netwerken op dinsdag 20 juni jl. stond in het teken van ‘vernieuwende retailconcepten’. Harry Bijl van INRetail gaf tal van voorbeelden wereldwijd van retailconcepten en een groepje studenten presenteerde het succesvolle pop-up concept: The Donut Factory. We sluiten altijd af met een borrel, met voldoende netwerkgelegenheid.

Presentaties:

  • Harry Bijl, INRetail: Het bestand is te groot om op onze website te plaatsen. Tot 12 juli a.s. kunt u gebruikmaken van deze link.
    Let op, het bestand is bijna 800 MB.  

  • The Donut Factory

Interesse om een keer aan te sluiten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je aan voor de nieuwsbrief, dan ontvang je ook de uitnodigingen voor de bijeenkomsten.