Veel winst te verhalen

dinsdag 28 mei 2019

Start 18.30 uur
Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.

Eef Koffie & Nest

Van Bylandtstraat 92 & De Constant Rebecqueplein 20a, Den Haag

Wat kan een platform voor hedendaagse kunst hebben aan de achterbuurman met een lokale brouwerij? En andersom? Hoe kan een conceptstore een ateliercomplex versterken als verkoopkanaal? Welke uitdagingen heeft experimenteel theater om zijn eerste bezoekers te trekken?

Deze verhalen komen ter sprake tijdens een nieuwe Storey, waar profit en non-profit recht tegenover elkaar worden gezet. In gesprek, om hun successen en mindere (ondernemers)momenten te delen, maar vooral om samen meer winst te behalen!

Iedere storey is het verhaal van een ondernemer. Waar ze goed in zijn. Hoe ze dat zijn geworden. Maar ook: waar ze nog veel beter in willen en kunnen worden. Solo, maar vooral door kennis en ervaring met collega-ondernemers te delen.

Programma

Ontvangst 18:30 - Eef Koffie, met quiche en broodjes

Eef is een koffiezaak waar iedereen zich thuisvoelt. Ook verbindt zij graag en zoekt samenwerkingen in meerdere opzichten; de decaratie van vintagewinkel Sprinkel + Hop. Of bewonder de wisselende exposities aan de muur, zoals die van Sophie Lever. Haar stijl? "Een surrealistische freakshow met een lik fashion".

Rondleiding 19:30 - Nest

Tentoonstellingsruimte Nest is gehuisvest in de culturele broedplaats de DCR. Nest richt zich op specifieke thema’s die worden belicht middels het werk van lokale, nationale en internationale kunstenaars. Projecten gaan niet alleen uit van de kunstenaar en zijn werk, maar ook van de rol van kunstenaar en werk in relatie tot publiek en maatschappelijke context.

In gesprek 19:45 - Verhoeven doet Buurtonderzoek

Rob Verhoeven (1950), theatermaker én buurtbewoner, maakt sinds 2013 dé talkshow van Zaal 3: Verhoeven doet Buurtonderzoek. Tijdens dit buurtonderzoek ontvangt hij ondernemers uit de profit en non-profit sector. Op vrolijk ironische wijze door middel van interviews wordt gezocht naar de gezamenlijke winst.

Afsluiting 20:30 - Borrel

Deel je ervaringen! Waar zijn we door geïnspireerd? En, waar kun jij (ja, jij, lezer!) je door laten inspireren? Welke nevenactiviteiten hebben meerwaarde voor je klanten? En wat kan een lokaal netwerk je bieden? Genoeg gespreksstof dus, waar we bier van de Prael bij serveren!

Meld je aan op meerwinstteverhalen.eventbrite.nl