Datum: dinsdag 21 mei 2019, inloop vanaf 18.00 uur
Locatie: Haags Retailpunt, Lange Houtstraat 26

Speciaal voor besturen van BIZ- en winkeliersverenigingen
LET OP: BIJEENKOMST HEEFT AL PLAATSGEVONDEN.

Beste bestuurder, 
Wat betekent veiligheid voor u? Wat is uw top 3 qua veiligheidsproblemen? Wanneer is een winkelgebied of een bedrijventerrein veilig? Voelt u zich veilig in uw winkel en winkelgebied? Wat kunt u doen om (het gevoel van) veiligheid te verbeteren? Zijn camera’s in de openbare ruimte dé oplossing en wat komt daar dan bij kijken? Hoe pakken anderen het aan?

Deze en andere vragen komen aan bod bij de Thema- en Netwerkbijeenkomst “Veiligheid, hoe pak je dit aan”. Tijdens een interactieve sessie vertellen Fokko Mellema en Paul van Min, twee professionals op het gebied van veiligheid, hun verhaal en delen hun ervaringen over hun succesvolle aanpak bij BIZ ZKD.

Wij nodigen u daarom graag uit om op dinsdag 21 mei a.s. de Thema- en Netwerkbijeenkomst van het Haags Retailpunt bij te wonen:

Thema & Netwerken “Veiligheid, hoe pak je dit aan?”
Aanvang: 18.45 uur (inloop vanaf 18.00 uur)
Locatie: Haags Retailpunt, Lange Houtstraat 26, Den Haag

Thema: Fokko Mellema, parkmanager van BIZ ZKD, en Paul van Min, voorzitter van de Werkgroep Schoon, Heel & Veilig, delen op geheel eigen wijze hun kennis, ervaringen, successen, valkuilen, tips & tricks op het gebied van veiligheid. Enerzijds delen zij hun ervaringen van hun aanpak bij BIZ ZKD, anderzijds gaan zij in op diverse veiligheidsaspecten die in winkelgebieden kunnen spelen. Waarbij het de bedoeling is dat we met elkaar in gesprek gaan, van elkaar leren en elkaar enthousiasmeren en inspireren. Veiligheid is een breed begrip, dus om ervoor te zorgen dat de bijeenkomst inspeelt op de vraag die speelt bij de aanwezige winkelgebieden, verzoeken wij iedereen bij aanmelding hun top 3 van veiligheidsproblemen/-vraagstukken door te geven.

Netwerken: Aansluitend is er alle gelegenheid om kennis te maken en te netwerken met collega-bestuurders van Haagse BIZ- en winkeliersverenigingen onder het genot van een drankje en een hapje.

Aanmelden: U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar het Haags Retailpunt met uw naam, naam winkeliersvereniging, met hoeveel personen u aanwezig bent en uw top 3 veiligheidsproblemen. 

In verband met de organisatie zien we uw aanmelding graag uiterlijk 17 mei tegemoet.

Programma:
18.00 uur: Inloop met een broodje & drankje
18.45 uur: Openings- & Welkomstwoord
18.50 uur: Interactieve sessie door Fokko Mellema en Paul van Min
20.00 uur: Borrel & netwerken
21.00 uur: Einde bijeenkomst