do. 28 november 2019
18.00 - 20.00 uur incl. hapje en drankje

Collectiv. by Swan, Schoolstraat 20-22, Den Haag

Heb je een webshop en wil je jouw producten ook offline verkopen? Heb je een eigen label en droom je van een eigen winkel? Dan is deze avond iets voor jou!

Steeds meer mensen hebben naast hun baan een webshop of eigen label. En dromen ondertussen van een eigen winkel en fulltime aan de slag als ondernemer. Alleen direct een eigen winkel beginnen is een flinke investering en dus een grote stap. Hoe hebben andere ondernemers dit gedaan? En heb je wel eens overwogen samen met anderen een winkel te starten? Hoe pak je dit aan, hoe regel je het financieel en hoe kom je aan het juiste netwerk?

Het Haags Retailpunt nodigt je uit om inspiratie op te doen en antwoord te krijgen op deze vragen. Esmé de Smit van de Swan Market en Collectiv winkels vertelt haar ondernemersverhaal en alles over het concept van Collectiv. En Collectiv-deelnemers Smile & Wave en Pinkie delen ook hun ervaringen. Daarnaast vertelt Joske Meijer van Made Conceptstore aan het Noordeinde hoe ondernemers bij haar in de winkel een 'plank' kunnen huren. Maar ook hoe zij haar baan als docent combineert met ondernemen. Daarnaast kun je andere ondernemers leren kennen en wie weet wat voor moois daaruit groeit.

Wil je erbij zijn? Meld je dan HIER aan.