Beste ondernemer,
Gisteren zijn er veel berichten verschenen via de media en NL alert over eropuit gaan en afstand houden.

Aan jullie, de ondernemers in onze stad, het verzoek om ook uw relaties actief op deze boodschap en het noodzakelijke gedrag te wijzen. Dit kunnen bezoekers en klanten zijn van een winkel, maar ook uw leveranciers, afnemers en andere zakenpartners.

Voorkom mensenmassa's en houd afstand! 1,5 meter is de norm (twee armlengtes). Beperk risico's voor uzelf en anderen!

bc4e4ac6 7aac 4056 afc4 7d51acd6f0d2 SocialMediaPost corona GDH Twitter v2 892

Op www.denhaag.nl staat een poster die u kunt printen en ophangen op diverse plekken in uw winkel of bedrijf: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/nieuws/even-naar-buiten-blijf-op-afstand.htm​.

Ook is er net een social media campagne gestart:

Wilt u deze verspreiden in uw eigen netwerk? Heel graag.

Vorige week vrijdag heeft de gemeente een lokaal steunpakket gepresenteerd om het mkb en werknemers door de crisis te helpen. Zie www.denhaag.nl/ondernemen voor meer informatie.

Tot slot, indien u een winkel heeft, wil ik u dringend verzoeken uw klanten actief te wijzen op het bewaren van 1,5 meter afstand én om strand, parken, speeltuinen en andere mogelijk drukke plaatsen te vermijden, indien mogelijk via een omroepsysteem.
Houd tijdens het winkelen 1,5 meter afstand, dat is twee armlengtes. Ga je naar buiten, kies dan een rustige plek. Houd afstand van anderen.

Wij hopen dat wij de komende periode op u mogen rekenen om samen onze inwoners – uw klanten en relaties – te informeren!

Alvast veel dank voor uw actieve bijdrage. #samenkunnenweditaan

Met vriendelijke groet,
Johan Remkes
Waarnemend burgemeester Den Haag

Heeft u naar aanleiding van deze mail nog vragen: neem dan contact op met het ondernemersportaal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070-3536004.