Wil jij de band met je klanten versterken, meer aandacht voor je bedrijf en je (online) verkoop stimuleren? En zoek je daarbij praktische tips die je met ieder budget kan toepassen? Volg dan het gratis webinar dat het Haags Retailpunt aanbiedt, gegeven door Kooplust, op maandagavond 20 april a.s. van 20.00 tot 21.00 uur. 
LET OP: BIJEENKOMST HEEFT AL PLAATSGEVONDEN.

Dat de coronacrisis een flinke impact op winkels en horeca heeft mag duidelijk zijn. Dus hoe zorg je dat je staande blijft? Hoe zorg je ervoor dat je klanten helpt en omzet binnenhaalt (zelfs als je deuren gesloten zijn)? En hoe zorg je ervoor dat je je klant behoudt, zodat klanten je weer weten te vinden wanneer de coronacrisis voorbij is? In dit webinar geeft Kooplust* volop tips aan Haagse retailers en horecaondernemers die in deze uitdagende periode een inspiratieboost en praktische tips kunnen gebruiken. Ook is er mogelijkheid om specifiek vragen te stellen die voor jouw onderneming leven.

Met dit webinar biedt het Haags Retailpunt support aan Haagse ondernemers om de coronacrisis op een zo positief mogelijke manier te doorstaan en inspiratie om tot nieuwe ideeën voor jouw winkel of horeca-onderneming te komen. In deze masterclass neemt Kooplust het volgende met je door:

  • Hoe je social media inzet om je producten of diensten te verkopen en omzet te genereren.
  • Hoe je de band met je klanten behoudt, nu je onderneming dicht is of minder bezocht wordt.
  • Hoe je ervoor zorgt dat wanneer de crisis voorbij is, klanten als eerste jouw bedrijf weer bezoeken.

Wil je de gratis online masterclass bijwonen? LET OP: Deelname is niet meer mogelijk, bijeenkomst heeft al plaatsgevonden.

 Op het tijdstip van de masterclass klik je vanaf je laptop, computer of telefoon op deze link. Je wordt dan vanzelf naar een website geleid waar je live een presentatie volgt en vragen kan stellen aan Marian. Je volgt de online workshop dus gewoon thuis vanuit je luie stoel.

Let op! Dit webinar is speciaal gericht op Haagse ondernemers.

Over Kooplust: Kooplust helpt winkels meer klanten aan te trekken en meer te verkopen aan die klanten. Daarbij richt Marian, de eigenaar, zich vooral op zelfstandige ondernemers met een stenen winkel. “Ik help jou te groeien. In je ondernemersvaardigheden, of in je omzet. Door je super-praktische tips te geven waar je meteen mee aan de slag kan.”