Veel mkb'ers worden momenteel economisch hard getroffen. Daarom is sociale onderneming The Young Digitals* met het initiatief gekomen om ondernemers te helpen met het online bereiken van nieuwe klanten. 

Juist hier liggen nu de kansen. Dit aanbod is ontwikkeld in samenwerking met Gemeente Den Haag, die een flink deel van de rekening betaalt.

Tijdelijk aanbod
The Young Digitals gaan voor Haagse ondernemers aan de slag met aansprekende teksten, mooie beelden en slimme social media communicatie. Ook ontvangen ondernemers praktische instructievideo's om zelf hun online marketing succesvol vorm te geven. En, gemeente Den Haag betaalt ruim 60% van de kosten. De eigen bijdrage van de ondernemer bedraagt slechts 225,-.
Let op: Er is plek voor 40 ondernemers.

Veel Haagse ondernemers gingen je voor
Tal van ondernemers hebben al gebruik gemaakt van dit aanbod. Meer weten of direct aanmelden? Kijk op: https://www.theyoungdigitals.nl/hulp-voor-het-haagse-mkb/.

* Over The Young Digitals: Sociale onderneming The Young Digitals helpt jongeren die zijn vastgelopen aan een baan als digitaal marketeer. Zij bieden deze jongeren een kostenloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever. The Young Digitals werkt samen met bedrijven en organisaties die een sprong voorwaarts willen maken op het gebied van digitale marketing. Zij bieden hen professionele online marketingdiensten en capaciteit. En tegelijkertijd doen de jongeren relevante werkervaring op.