Support Your Locals Den Haag organiseert op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni de Support Your Locals Dag Den Haag! Speciale dagen met de oproep om dan vooral te gaan shoppen, iets te eten/drinken bij favoriete winkels/tentjes in de buurt. Want ondanks de versoepelingen is het nodig om lokale ondernemers ‘in het nieuwe normaal’ te blijven steunen.

Doe ook mee!
Binnenkort wordt gestart met de promotie van de dagen, onder andere via Facebook en Instagram. Op Facebook is een evenement aangemaakt. Wie weet wilt u ook meedoen met een speciale actie (winactie, extra korting, personal shopping afspraak, etc.). Dat kan! Meld uw actie dan hier aan voor plaatsing op de website.

Wilt u 19/20 juni ook promoten?
Super! Print deze poster en hang ‘m op in de winkel/etalage en/of maak het kenbaar via uw eigen social media kanalen.
Leuk als we er met elkaar mooie dagen van kunnen maken! In de week vóór 19 juni volgt nog extra informatie.
Heeft u vragen, neem dan contact op met Alexandra Prinsen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Over Support Your Locals Den Haag 
In maart is een aantal Haagse ondernemers het initiatief Support Your Locals Den Haag gestart om lokale ondernemers in Den Haag een platform te bieden voor hun acties, aanbiedingen, aangepaste openingstijden en creatieve initiatieven in tijden van corona. Ondernemers kunnen hun actie gratis aanmelden; verkoop via de website of Facebook is niet mogelijk.