Dinsdagavond 27 oktober jl. organiseerde het Haags Retailpunt het webinar "Verkopen via online platform; wel of niet doen?". "Wat zijn de voor- en nadelen en wat is het juiste moment om je bij een online platform aan te sluiten", werden hierin behandeld.

Kijk hier het webinar terug

Met experts van de Rabobank, bol.com én Haagse ondernemers LouLou Essentiels en Paagman, was het een mooie mix aan sprekers, waarbij zowel de vóór- als de nadelen van het aansluiten bij een groot platform werden belicht en kritische vragen niet werden geschuwd. 

Naamsbekendheid en bereik versus afdracht marge en leveringsvoorwaarden, de relatie met je retailers en klantgemak. En ook de stappen die ondernemers kunnen zetten op de weg naar online ondernemen zijn allemaal aan bod gekomen. Tot slot zorgden relevante vragen van ondernemers die het wewbinar volgden voor een waardevolle bijdrage.

Een waardevol en interessant webinar met sterke inhoud voor ondernemers die overwegen via een online platform te gaan verkopen. Kijk hier het webinar terug