Den Haag telt 25 BIZ-en & lanceert magazine ‘Haagse BIZness’

Den Haag telt met ingang van 1 januari 2022 in totaal 25 bedrijveninvesteringszones (BIZ). Tijdens een speciale bijeenkomst voor besturen van BIZ- en winkeliersverenigingen zijn de resultaten van de laatste 4 draagvlakmetingen bekendgemaakt. Meteen ook een mooi moment om het magazine ‘Haagse BIZness’ te presenteren.

In de afgelopen anderhalf jaar zijn er maar liefst 19 BIZ-trajecten doorlopen. De laatste vier trajecten eindigden op 5 april jl. In Theater De Regentes maakte wethouder Saskia Bruines de uitslagen van deze trajecten bekend: BIZ Weimarstraat, BIZ City Center, BIZ De Vruchtenbuurt en BIZ Zeeheldenkwartier gaan door met met een nieuwe periode van 5 jaar.

“Ik ben erg blij dat steeds meer ondernemers zich verenigen in een BIZ. Ondernemers zijn hierdoor veel beter georganiseerd en er wordt gezamenlijk geïnvesteerd in winkelgebieden. We willen allemaal aantrekkelijke winkelgebieden met een divers aanbod, mooie winkelpanden en een levendige sfeer. De BIZ draagt daar aan bij”, aldus Saskia Bruines.

Haagse BIZness; samen investeren in ondernemen
Omdat Den Haag met ingang van 1 januari 2022 in totaal 25 BIZ-en telt, heeft gemeente Den Haag het magazine ‘Haagse BIZness’ ontwikkeld. Een magazine met veel informatie over het werk en effect van de BIZ in Den Haag. Wethouder Bruines reikte tijdens de bijeenkomst de eerste exemplaren uit aan de voor het magazine geïnterviewde ondernemers.

Nieuwsgierig naar Haagse BIZness? KLIK HIER om de digitale versie Haagse BIZness te openen.

Deel dit bericht:

Meer berichten

De voordelen van een BIZ

In Nederland worden steeds vaker Bedrijveninvesteringszones (BIZ) opgericht. Deze zones bieden tal van voordelen voor lokale ondernemers en de gemeenschap als geheel. Een van de