Digitaliseringsvoucher, doe er je voordeel mee!

Ben jij een ondernemer in o.a. retail of horeca? Wil jij je bedrijf digitaal meer zichtbaar maken? Grijp dan nu je kans en vraag de digitaliseringsvoucher van gemeente Den Haag aan.

Consumenten regelen en bestellen steeds meer online. Tijdens de coronacrisis is dit in een stroomversnelling gekomen. Als kleine ondernemer in o.a. retail en horeca sta je voor nieuwe uitdagingen qua digitalisering. Gemeente Den Haag biedt daarom aan MKB-ondernemers (tot 50 ondernemers) en ZZP-ers de mogelijkheid om een digitaliseringsvoucher aan te vragen. Met deze voucher worden de kosten die je maakt om jouw bedrijf (meer) te digitaliseren tot 50% vergoed (min. € 1.000 en max. € 2.500,-).

Verhoog je zicht- en vindbaarheid
De digitaliseringsvoucher mag gebruikt worden voor het verbeteren of opzetten van de website, webwinkel, e-mailmarketing of affiliate marketing. Denk hierbij aan het verhogen van de vindbaarheid door middel van SEO, Google Ads of een social media-campagne. Het kan ook zijn dat je wel wat strategisch advies kunt gebruiken rondom online marketing. Allemaal voorbeelden van digitalisering. Net als het koppelen of verbeteren van de voorraadadministratie of aan het kopen van een online CRM-, boekings- of reserveringssysteem.

Wat moet je doen? Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de website van het Ondernemersportaal.

Deel dit bericht:

Meer berichten

De voordelen van een BIZ

In Nederland worden steeds vaker Bedrijveninvesteringszones (BIZ) opgericht. Deze zones bieden tal van voordelen voor lokale ondernemers en de gemeenschap als geheel. Een van de