Publiekscampagne van start: Den Haag pakt je in!

Ook in de winter-cadeauperiode kopen steeds meer mensen online bij grote spelers. Om inwoners van Den Haag te motiveren om lokaal te (blijven) kopen, hebben we een speciale publiekscampagne ontwikkeld: Den Haag pakt je in!

Met deze campagne vragen we aandacht voor Haagse ondernemers en motiveren we bewoners in Den Haag om óók bij hun lokale ondernemers te blijven kopen. 

Ondernemers: Campagnemateriaal bestellen
Speciaal voor deze campagne zijn reclameposters ontwikkeld (voor billboards); posters voor in winkels, deurstickers waarmee je kunt aangeven dat je onderdeel bent van deze campagne en cadeau-stickers die op cadeautjes geplakt kunnen worden. Ook is er een beperkte oplage etalagestickers beschikbaar, waarmee je de etalage tot cadeautje kunt ‘inpakken’ met een mooie gouden strik en lint.

Doe ook mee en hang de poster in je winkel, plak de deursticker op je deur en deel de campagne via je eigen social mediakanalen, zoals Facebook en Instagram! 
Bestel hier je poster, raamstickers en cadeau-stickers.

Kijk voor meer informatie op www.denhaagpaktjein.nl.

Deel dit bericht:

Meer berichten

De voordelen van een BIZ

In Nederland worden steeds vaker Bedrijveninvesteringszones (BIZ) opgericht. Deze zones bieden tal van voordelen voor lokale ondernemers en de gemeenschap als geheel. Een van de