Duurzame stad Den Haag

In Den Haag gebeurt er veel op het gebied van duurzaamheid. Vele duizenden ondernemers zijn hier dagelijks mee bezig. Om iedereen te ondersteunen in het vinden van de juiste mogelijkheden, heeft gemeente Den Haag een aantal brochures ontwikkeld. Graag brengen we deze brochures bij jou onder de aandacht. 

Handboek Duurzaamheid
In het handboek Duurzaamheid heeft gemeente Den Haag relevante informatie gebundeld ten aanzien van het onderwerp duurzaamheid voor de vele ondernemers in de stad. In het handboek lees je bijvoorbeeld over besparingsmogelijkheden en andere manieren waarop je geld kunt verdienen door duurzaam te ondernemen. Ook lees je meer over de mogelijkheden hoe je jouw bedrijf kunt verduurzamen en wie jou daarbij kan helpen. Meer informatie lees je op duurzamestad.denhaag.nl

Brochure inductiekoken voor de Haagse Horeca
Met de stijgende gasprijzen enerzijds en het groeiend aantal initiatieven om gasloos te worden anderzijds, zijn er veel vragen over de mogelijkheden. Om de Haagse Horeca te ondersteunen, heeft gemeente Den Haag informatie gebundeld over de mogelijkheden om gasloos te gaan koken. Steeds meer restaurants kiezen al voor inductie. In de brochure ‘Inductiekoken voor de Haagse Horeca’ lees je hoe jij met jouw bedrijf ook de overstap kan maken. 

Deel dit bericht:

Meer berichten

Aanmelden voor Haagse Parel geopend

Ken of ben je een Haagse ondernemer die het afgelopen jaar een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan Den Haag? Of ken je een mooi familiebedrijf met een unieke band met Den Haag? Meld jezelf of dit bedrijf dan aan voor de Haagse Parel.