Den Haag pakt je in! Ook in 2022!

Mooie kans in de cadeau-periode: aankleding etalages & promotiemiddelen voor lokale ondernemers!

Goed nieuws, de campagne ‘Den Haag pakt je in’, die vorig jaar succesvol is ingezet in 22 winkelgebieden bij ruim 100 ondernemers, zal ook dit jaar weer plaatsvinden! Gemeente Den Haag ondersteunt ook dit jaar de campagne om lokale ondernemers positief in de spotlights te zetten in de cadeau-periode (nov-dec); om lokaal kopen te blijven stimuleren. Meld je aan en maak kans op een promotie-pakket voor jouw onderneming én voor jouw winkelgebied!

Het campagne pakket bestaat uit:

  • Beperkte oplage: etalageruit versiering (in 2021 waren dit ‘levensgrote’ cadeau-linten op de etalage ruiten). 
  • A2 Posters specifiek per winkelgebied.
  • Deur-cadeau-label ‘Den Haag pakt je in!’ waarmee je aangeeft onderdeel van de campagne te zijn
  • Beperkte oplage: leuke give-aways voor je klanten, in lijn met ‘Den Haag pakt je in!’. 
  • ‘Instagram-op maat-service’: een gepersonaliseerde foto + content om te delen op je eigen Instagram-kanaal. #denhaagpaktjein!
  • Kans om een van de gezichten van de campagne te zijn; jij wordt in je eigen onderneming gefotografeerd door een professionele fotograaf. Deze foto wordt op promotiematerialen ingezet in jouw winkelgebied. Goede promo voor je winkelgebied en leuk om een keer te doen!

Meld je hier aan om aan te geven dat je interesse hebt in de (gratis) promotiemiddelen van ‘Den Haag pakt je in!’ en om op de hoogte te blijven van de campagne.

Let op! De deadline voor aanmelden ligt op woensdag 21 september.

Deel dit bericht:

Meer berichten

De voordelen van een BIZ

In Nederland worden steeds vaker Bedrijveninvesteringszones (BIZ) opgericht. Deze zones bieden tal van voordelen voor lokale ondernemers en de gemeenschap als geheel. Een van de