Den Haag pakt je in gaat weer van start. Meld je nu aan!

Beste ondernemer,

De campagne ‘Den Haag pakt je in!’, met als doel bewoners te stimuleren om óók lokaal hun cadeaus te kopen, zal wegens succes ook dit jaar in de periode november-december plaatsvinden. De insteek is net als voorgaande jaren gericht op de meerwaarde van lokale ondernemers; de kennis, kunde, persoonlijke aandacht en expertise plus een herkenbaar gezicht in de winkelstraten maken immers het verschil! Ook wordt er dit jaar weer promotiemateriaal beschikbaar gesteld om de winkelruit/- deur op een feestelijke manier aan te kleden.

Heb je interesse om onderdeel uit te maken van de campagne, óf wil je jouw winkel(gebied) opgeven als één van de deelnemers? Meld je aan en maak kans op een promotie-pakket voor jouw onderneming én voor jouw winkelgebied!

Het campagnepakket bestaat uit:

  • ‘Den Haag pakt je in’ A2 posters
  • Deur-cadeau-label ‘Den Haag pakt je in! waarmee je aangeeft onderdeel van de campagne te zijn. “Instagram-op maat-service”: Een gepersonaliseerde foto + content om te delen op je eigen Instagram kanaal.

Tijdens het aanmelden kun je aangeven of jij:

Eén van de gezichten van de campagne wilt zijn; jij wordt in je eigen onderneming gefotografeerd door een professionele fotograaf. Deze foto wordt op promotiematerialen ingezet in jouw winkelgebied. Goede promo voor jouw winkelgebied en leuk om een keer te doen!
Een etalagestrik wilt op de etalageruit. Deze sticker wordt geplakt door een professioneel bedrijf. Er zijn een beperkt aantal strikken beschikbaar. Wij zullen na het ontvangen van alle aanmeldingen een selectie maken. Je ontvangt hierover een bericht van ons.

Meld je hier aan om aan te geven dat je interesse hebt in de (gratis) promotiemiddelen van ‘Den Haag pakt je in” en om op de hoogte te blijven van de campagne.

Let op! De deadline voor aanmelden ligt op woensdag 21 september.

Alle punten op een rijtje

  • Campagneperiode november & december 2023
  • Wij zullen na het ontvangen van alle aanmeldingen een deelname selectie maken
  • Etalages worden beplakt in week 44 – Deelnemers worden van tevoren op de hoogte gebracht.
  • Campagnepakketten worden in week 44 uitgedeeld.
  • Er zitten geen kosten verbonden aan deze campagne

Heb je vragen of opmerkingen? Mail naar support@denhaagpaktjein.nl.

Deel dit bericht:

Meer berichten

De voordelen van een BIZ

In Nederland worden steeds vaker Bedrijveninvesteringszones (BIZ) opgericht. Deze zones bieden tal van voordelen voor lokale ondernemers en de gemeenschap als geheel. Een van de