Subsidie eindejaarsactiviteiten winkelgebieden

🎄✨ Versier jouw winkelgebied deze feestdagen met een sfeervolle kerstboom of betoverende verlichting! Ondernemers in Den Haag kunnen tot 15 november 2024 subsidie aanvragen om eindejaarsactiviteiten te organiseren. Deze subsidie, ter waarde van €125.000, is beschikbaar voor actieve BIZ- en ondernemersverenigingen in winkelgebieden die vallen onder de Haagse hoofdwinkelstructuur of toeristische kernen.

De activiteiten moeten de sfeer in het winkelgebied verbeteren en meer mensen aantrekken. Dit kan variëren van kerstversieringen en duurzame verlichting tot evenementen of het inzetten van gastheren en gastvrouwen. De subsidie dekt maximaal 66,6% van de kosten, met een maximum van €3.000 voor kleine winkelgebieden en €5.000 voor grote winkelgebieden.

Aanvragen kunnen worden ingediend via subsidies@denhaag.nl, samen met een uitleg van de plannen en kosten van de activiteit(en). Binnen 12 weken na de aanvraag ontvang je bericht van de gemeente.

Voor meer informatie en het aanvraagformulier, bekijk de subsidiepagina op https://www.denhaag.nl/nl/subsidies/subsidie-eindejaarsactiviteiten-winkelgebieden/

Laten we samen de feestdagen in Den Haag nog feestelijker maken! 🌟

Deel dit bericht:

Meer berichten

De voordelen van een BIZ

In Nederland worden steeds vaker Bedrijveninvesteringszones (BIZ) opgericht. Deze zones bieden tal van voordelen voor lokale ondernemers en de gemeenschap als geheel. Een van de