Ons Team

Het Haags Retailpunt wordt gerund door een tweetal professionals. Ieder verantwoordelijk voor een eigen vakgebied.

Nienke Veenstra 6694

Nienke Veenstra is een ervaren marketingspecialist die al jaren als freelancer projecten uitvoert in de marketing, communicatie en evenementen voor diverse opdrachtgevers in Den Haag en omgeving. Ze heeft onder andere interim opdrachten gedaan voor The Hague Marketing en het Mauritshuis. Voor het Haags Retailpunt heeft ze eerder al het project 'MarketingBoost' opgezet. Nienke is verantwoordelijk voor het platform 'Ondernemerschap' binnen het Haags Retailpunt.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Haags Retailpunt

Met een KvK-achtergrond is Karien Klinkenberg sinds 2004 als zelfstandige werkzaam op het gebied van winkelstraatmanagement/-ondersteuning, communicatie- & projectadvies. Zo heeft ze diverse winkelgebieden succesvol begeleid in het traject naar oprichting/verlenging van een BIZ en is winkelstraatmanager/-ondersteuner bij een aantal Haagse winkelgebieden. Zij is een van de grondleggers van het Haags Retailpunt. Karien is verantwoordelijk voor de platformen ‘BIZ-Infopunt’ en 'Winkelgebieden' binnen het Haags Retailpunt.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haags Retailpunt
Zoeken