Ons Team

Het Haags Retailpunt wordt gerund door een drietal professionals. Ieder verantwoordelijk voor een eigen vakgebied.

Nienke Veenstra 6694

Nienke Veenstra is een ervaren marketingspecialist die al jaren als freelancer projecten uitvoert in de marketing, communicatie en evenementen voor diverse opdrachtgevers in Den Haag en omgeving. Ze heeft onder andere interim opdrachten gedaan voor The Hague Marketing en het Mauritshuis. Voor het Haags Retailpunt heeft ze eerder al het project 'MarketingBoost' opgezet. Nienke is verantwoordelijk voor het platform 'Ondernemerschap' binnen het Haags Retailpunt.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Haags Retailpunt
Haags Retailpunt

July Patoir heeft een ondernemersachtergrond. Na het afronden van de Hoge Hotelschool heeft ze vijf jaar een restaurant gehad in Den Haag. Sinds 2009 is July als zelfstandige werkzaam bij de begeleiding en realisatie van diverse BIZ-trajecten en bij de ondersteuning van ondernemers en BIZ-/winkeliersverenigingen in Den Haag. Samen met Karien heeft ze het Haags Retailpunt ontwikkeld. July is verantwoordelijk voor het platform ‘Winkelgebieden’ binnen het Haags Retailpunt.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een KvK-achtergrond is Karien Klinkenberg sinds 2004 als zelfstandige werkzaam op het gebied van winkelstraatmanagement/-ondersteuning, communicatie- & projectadvies. Zo heeft ze diverse winkelgebieden succesvol begeleid in het traject naar oprichting/verlenging van een BIZ en is winkelstraatmanager/-ondersteuner bij een aantal Haagse winkelgebieden. Samen met July heeft ze het Haags Retailpunt ontwikkeld. Karien is verantwoordelijk voor het platform ‘BIZ-Infopunt’ binnen het Haags Retailpunt.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haags Retailpunt
Zoeken