Ondersteuning lokale ondernemers

Het platform Ondernemerschap richt zich op het behoud van lokaal ondernemerschap.

Met het programma 'Ondernemerschap in winkelgebieden' ondersteunt het Haags Retailpunt lokale retail en horecaondernemingen in Den Haag om zich beter te kunnen onderscheiden en hun onderneming toekomstbestendig in te richten.

Actuele onderwerpen voor ondernemers, zoals online vindbaarheid, digitaal ondernemerschap, het inzetten van social media, verkopen via online platforms, duurzaam ondernemen, samenwerken binnen je winkelgebied en creatieve oplossingen tijdens corona worden aangeboden aan de hand van kennissessies, instore-trainingen, inspirerende voorbeelden op social media en interactieve workshops onder begeleiding van specialisten en lokale ondernemers met ervaring in het onderwerp.

Naast kennis en inspiratie, zet het Haags Retailpunt zich in om verbinding tussen Haagse ondernemers te creëren, zodat er kruisbestuivingen en samenwerkingen kunnen ontstaan.

Blijft op de hoogte van evenementen, webinars, netwerkbijeenkomsten, online masterclasses en inspirerende voorbeelden via de Facebook-pagina, Instagram of LinkedIn.

Neem voor vragen, opmerkingen of ideeën rondom lokaal ondernemerschap contact op via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier.

2 in 1 ondernemerschap